zondag 15 januari 2012

Cadeau doosjes

Vandaag zijn we naar de verjaardag van onze twee nichtjes geweest. Ze zijn vlak na elkaar jarig en ze wilden graag geld hebben zodat ze daar iets leuks van konden doen. Maar ja, als het ene nichtje drie jaar wordt en de andere zeven jaar, is het niet echt leuk om gewoon geld in hun handen te geven. Dus heb ik mijn Silhouette aan het werk gezet en deze cadeau doosjes gemaakt in de vorm van een melkpakje. Ze zijn, naast het geld, gevuld met een verrassingsei en snoephartjes en zo is geld geven toch wat leuker. Het geld nemen ze wel voor lief, maar wat er in het doosje en het verrassingsei zou zitten, dat vonden ze toch veel spannender :-)





maandag 2 januari 2012

Een nieuw begin

De allerbeste wensen! Een nieuw jaar is weer aangebroken, dat betekent ook weer een nieuw begin van veel dingen. Hopelijk gaat het weer een mooi (creatief) jaar worden!


Om hier goed mee te beginnen laat ik vandaag, in willekeurige volgorde, een aantal pagina's zien uit mijn Smashbook. Het boek staat geheel in het teken van mijn vakantie in september / oktober 2011 in Amerika. Ik ben nog niet helemaal klaar met het boek, maar het schiet al aardig op! Ik gebruik er geen specifieke technieken of materialen in, maar ik doe wat mij leuk lijkt. Niet te ingewikkeld of van tevoren veel nadenken over hoe het moet worden, maar gewoon plakken... Aan de hand van de foto's krijg je een indruk van hoe het boek wordt.








LinkWithin

Related Posts with Thumbnails