zondag 22 mei 2011

Forever friends weer erbij gepakt

Het blijven toch erg lieve beertjes, nietwaar? Ik heb mijn Forever friends beertjes er weer bijgepakt en er twee kaartjes mee gemaakt. Had net een nieuw papierblok van My Minds Eye, Stella Rose, prachtig papier! En op de Art Specially beurs had ik twee snijmallen van Crealies gekocht, die kon ik meteen eens uitproberen.


Ik zou het overigens erg leuk vinden als je een reactie achter zou laten wanneer je mijn blog bezocht hebt! 
I would love it if you leave a message when you have visited my blog!

woensdag 18 mei 2011

Inspiratie Art Specially deel 2

Naar aanleiding van dezelfde Art Specially als in het vorige bericht heb ik nog twee kaarten gemaakt. Simpel dit keer, voor mij moeilijk om ze zo eenvoudig te houden want ik heb toch altijd het idee dat ik wat mis! Maar voor een keertje moet ik maar even mijn best doen om er tevreden mee te zijn ;o)

Achtergrond is een acrylblock met distress inkt, met de mini mister en water gesprayd en vervolgens afgedrukt op het papier. De afbeelding is daarna bewerkt met chloor.

maandag 9 mei 2011

Inspiratie Art Specially

In het meest recente nummer van het Art Specially magazine (nr 12) staat een eenvoudige techniek met distress inkten en chloor. Het resultaat is echter dat je vrij snel een leuk kaartje hebt. Ik heb er een aantal met deze techniek uitgeprobeerd. De bloemenstempels zijn van Penny Black en de teksten van Hero Arts.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails