dinsdag 13 oktober 2009

Stofpapier

Een tijd geleden heb ik bij Joan Gevaert een workshop gevolgd om stofpapier te maken (al eens eerder beschreven op mijn blog). En als je zoiets moois hebt gemaakt, is het natuurlijk zonde om dat te gebruiken :o)

Maar ja, het laten liggen is ook niet de bedoeling, dus heb ik er een vijftal kaarten mee gemaakt. Je ziet hier twee kaarten die ermee gemaakt zijn, het stofpapier is in de achtergrond bewerkt.

zondag 11 oktober 2009

Op de cute toer

Zo, het is weer eens tijd voor wat creatief werk!
De vakantie, die ik altijd pas in september / oktober hou, zit er helaas weer op. Heerlijk ruim twee weken naar Italiƫ geweest en het weer was er prachtig. Beter dan hier in Nederland! Maar aan alles komt een einde...


En aangezien mijn blog ook weer wat meer leven ingeblazen moet worden, begin ik weer met het laten zien van een aantal kaarten. Vandaag in het thema 'cute', deze kaarten doen het altijd goed als verjaardagskaarten en een kaartje voor mijn vader die met de VUT is gegaan. Ik heb ze nog voor mijn vakantie gemaakt overigens, ik moet nu echt weer gaan opstarten en weer even 'inkomen'. Wellicht herkenbaar? :o)


Ik hoop binnenkort weer wat nieuw werk te kunnen laten zien. Wat dat betreft is het weer echt creatief weer: buiten regent het, dus het is tijd om binnen te zitten en mijn hobby materiaal weer tevoorschijn te halen!


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails