zondag 21 december 2008

De onthulling!

En hier is dan de onthulling van de sneak peak van mijn vorige bericht!
We hebben van Joan een setje covers van Zutter gekregen met de opdracht om er iets mee te maken. Voor de rest was je vrij om te doen wat je wilde.
En dit is mijn werkstuk geworden: een fotolijstje!

De covers zijn geschilderd en daarna beplakt met scrapbookpapier. Beetje opgeschuurd voor een verweerder effect. Tevens heb ik tussen de twee covers een tweetal lintjes bevestigd, zodat het fotolijstje netjes blijft staan. De lintjes zijn aan een kant los te halen door middel van klittenband. De ringen bovenin kunnen opgemaakt worden, zodat je nieuwe foto's eraan kunt hangen. Hieronder kun je beter zien hoe het fotolijstje blijft staan. 

Tot slot heb ik het lijstje bewerkt met diverse stempels van bloemen en een vrouw van Eclectic Images en tekst van Tim Holtz Stamps. Bij de bloemen heb ik gekleurd ijzerdraad gebruikt dat ik rond een een rilpen heb gedraaid. 


dinsdag 2 december 2008

Sneak Peak

Voor Joan heb ik weer een nieuw project gemaakt. Wat het precies is geworden vertel ik nog niet, maar de basis voor het project zijn twee chipboard (canvas) covers van Zutter. Hieronder een 'sneak peak' van het project, volgende week volgt de onthulling!


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails