dinsdag 26 februari 2008

Scrap-O-Dex

Een van de dingen waar ik de laatste tijd mee bezig ben geweest is de zogenaamde Scrap-O-Dex. Dit is een standaard met dikke chipboard kaarten die je erop kunt klikken en waarbij de zowel de standaard als de kaarten naar hartelust kunt versieren. Zo kun je er een adressenstandaard van maken, een fotostandaard, receptenstandaard of zoals deze een jaarstandaard met alle maanden van het jaar 2008. Het bijzondere hieraan is dat dit een project is van het designteam van Joan: allemaal hebben we onze bijdrage geleverd, waarbij ik de standaard, de vier tabbladen en de maand mei heb gemaakt. De overige designteam leden hebben een of twee maanden gemaakt. Hieronder een impressie van de standaard, door de variatie die je krijgt doordat iedereen een andere stijl heeft, is het een erg afwisselend geheel geworden!

Overigens heeft Joan a.s. zaterdag 1 maart een open dag. Diverse make & takes, demo's en de introductie van een nieuwe stempellijn (ontworpen door Hermine) maken deze dag zeer gezellig en interessant! Heb je zin om te komen, kijk op Joan's website voor meer informatie.


zondag 10 februari 2008

Eclectic Images

Wat vliegt de tijd! Het is alweer veel te lang geleden dat ik wat op mijn blog heb gezet, het wordt er dus weer tijd voor! Ik heb de laatste weken niet zo heel veel tijd gehad voor mijn hobby en waar ik mee bezig ben geweest, kan ik nog niet laten zien :o) Dat is namelijk voor Joan's Designteam.

Gelukkig heb ik de laatste dagen weer iets meer tijd gehad en heb ik een aantal kaarten gemaakt met Eclectic Images, een erg leuk stempelmerk dat je kunt vinden bij Joan Gevaert. Op deze kaarten zijn de vrouw, de auto en de grote bloem afkomstig van dit stempelmerk. De achtergronden zijn gemaakt met Glimmer mist. Daarbij heb ik gebruik gemaakt van mijn Silhouette, een snijmachine met super veel mogelijkheden omdat je van alles zelf maakt op je computer. Echt heel veelzijdig dus. De eerste kaart (Glitter Woman) heb ik trouwens voor mijn maandelijkse ruil met Sija gemaakt.



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails